Back to Future Me, Blogg | 13 December 2021

På det igen!

Ett inlägg från sommarens aktiviteter som legat bland utkast här i bloggen. :)

Jag höll ju på med ett projekt vid namn “Back to future me”. Det var ett projekt som gav mig en massa nytta fysiskt och psykiskt, men främst har jag blivit bättre på att prioritera och lyckats ta många nya steg som jag tidigare bara kunnat drömma om. Nåja, denna sommaren var det dags att hantera den fysiska delen…

Jag lyckades hitta ett program som alla självutnämnda personliga tränare nyttjar för att skapa smarta kostscheman och träningspass för alla stackare som är villiga att betala grova pengar för detta bara för att motivera sig själva till lite träning… Programmet heter ExorLive och det är också det som min rehabläkare använde för att tipsa om övningar…

Vad gjorde jag hos rehabläkaren? Jo, mitt knä har överbelastats så jag testade stötvåg, som faktiskt hjälpte efter två kurer… Akupunktur var däremot inget för mig så det testar vi inte nå mer…

En dröm som jag skulle vilja förverkliga kopplat till både knäna och träningen är fortsatt morgonpromenader, men då kommer sömnbristen göra sitt och det är ju inte riktigt bra i det långa loppet…men å andra sidan – livet handlar om att prioritera… :)