Blogg | 13 December 2021

Promenad i stan resulterade i en present

Jag och min mamma tog en promenad ut till stan. Bara för att vi kan. Bara för att vi ville och planerade in det.

Vi sprang förbi NK och kikade vad som fanns där. Vi tog en runda på alla våningsplan och stannade vid BOSS. Jag kikade på en jacka åt min mor och hon provade en – samtidigt som vi diskuterar jackans egenskaper ser jag i ögonvrån en kille som står ganska nära oss och säger “Hej Alex!”. Det var en tidigare kollega som hälsade glatt på. Vi bytte några ord och jag fortsatte vidare in i butiken. Samtidigt som min mor provade redan en annan jacka här jag ytterligare “Heeej Alex!” – en annan kollega från tidigare jobb vände sig om i kassan och vi möttes med blickarna. Riktigt roligt att träffa alla kollegor på just BOSS av alla ställen. :)

Efter en längre pratstund med den andra kollegan var jag tvungen att leta reda på min mor som sprang vidare i jakt på något som skulle falla henne i smaken. Sagt och gjort – vi återförenades vid MaxMara och ja, beslutet var att gå hem igen eftersom det inte fanns något vettigt där heller.

Jag misstänkte att vi missade något på vägen pga alla möten jag lyckades med, så vi tog en sväng på bottenvåningen och vips såg jag det vi letade efter – en UBR jacka som är både funktionell och snygg (som min mor tyckte om iaf). Efter en kortare test och samtal med säljaren (som var duktig och hjälpsam) valde vi en jacka.

Denna gång blev det min tur att ge min mamma en liten present, så jag köpte jackan hon tyckte om och ville ha. Kul – nu blir det en varm och fin vinter förhoppningsvis :)

För att fira köpet och döda lite tid innan mitt nästa möte åt vi en sallad och snackade om allt och inget.

Kort stund efter det gick jag vidare för att diskutera ett eventuellt nytt projekt.