Bästa herrekipering i Stockholm – Kåges Herr

    Blogg | 26 January 2020

Igår har jag ännu en gång handlat på den lätt bästa herrekiperingsbutiken i stan – Kåges Herr. Skulle köpa chinos till vardagen, men efter att ha provat två olika typer av byxor fick det bli två par. Kåges har ett unikt utbud (kända varumärken kompletteras med riktigt unika plagg med otroligt fin kvalitet och hållbarhet) och alltid bra lager med varierade storlekar som de fyller på löpande och kan även beställa vid behov från leverantörernas kataloger om något skulle önskas. Riktigt fin service och inte minst smakråd som man kan lita på!

Spontanköpte också en hel kostym – Oscar Jakobsson för halva priset som satt perfekt!

Var så euforisk igår att jag idag tänkte att skriva detta inlägg som förhoppningsvis gör att fler besöker den lilla, men oj så fina, butiken i Sundbyberg. Det är alltså inte betald markandsföring utan jag vill gärna att butiken ska leva vidare – själv handlar jag sedan länge endast där!

 

Time for a reflection

    Blogg | 11 November 2019

Nu när det är cirka två månader kvar av decenniet och lika mycket kvar av året är det business as usual. Sitter just på ett flyg ner till CPH för att avsluta ett projekt. Där det ena slutar börjar något annat. Det är nu dags.

Kikar tillbaka på det som gett mig kraft senaste tiden och det är min kära sambo och resor med henne. Bali fastnade rejält i minnet och ny resa till Lissabon är redan bokad.

På tal om Bali – trip report kommer snart hoppas jag. Har iaf överfört bilderna och videos till datorn. :)

Is autumn yellow or orange?

    Blogg | 22 October 2019

Katya har köpt en ny jacka på någon fashion sale. Det är nog hennes första plagg i orange – en färg som hon nämligen avskyr om det handlar om mina kläder. Själv går jag ofta runt (på fritiden) i mina vandringsbyxor som ofta kommer i starka orangea färger så det kommer antagligen därifrån.

Det roliga är att det finns tydligen ett sätt att kringgå den orangea färgen i hennes garderob. Det har Katya bestämt. Hon säger bestämt att jackan är gul. 😂

För att föreviga det har vi tagit några bilder under en promenad till affären. Kul nästan jämnt.

Big street meet? Sveavägen i augusti

    Blogg | 18 August 2019

Vad heter den stora folkfesten på Sveavägen som håller till varje år, första helgen i augusti, där alla gamla/coola bilar samlas för att stå i en fet bilkö? Haha.

Vi var iaf där igen vid årets tillställning pch kunde se några roliga bilar. Till slut fick vi också stå i den kön för att ta oss förbi Sveavägen, men det var både kul och annorlunda. Några bilder från kvällen kommer här.

Aktiv sommar med arbetskollegor

    Blogg | 18 August 2019

Denna sommar är ju inte slut och semesterns alla veckor är ännu (!) inte uttagna, men jag kan konstatera redan nu att det var en aktiv sommar vad gäller aktiviteter med kollegorna från jobbet.

Vi har lyckats styra ihop både en 9,5km löparrunda med A och E, som gick runt Fågelbro Golfklubb.

Under förra veckan har jag och R tagit en runda på Cable Park vid Arlanda. I spöregn, 16C i luften och har för försla gången upplevt 10sekundmeter på en wakeboard med hagel! Kan säga att det var tom svårt att se bojarna på banan men roligt hade vi minst sagt! Vi hann även med en ‘street race’ och en bit mat efteråt.

Många roliga minnen helt enkelt!

Den där promenaden

    Blogg | 18 August 2019

Phew! Vilken promenad!

Jag har länge tjatat på Katya om att jag vill ta en långpromenad och hon hörde mina rop på hjälp. Ibland känner jag mig som en husky som behöver vara ute länge för att känna mig motiverad och glad. Och nu fick huskyn promenera.

Inte visste jag att det skulle vara så jobbigt att GÅ 11,5km istället för att springa dessa. Sjukt nog, trots träningskläderna, så fick vi skavsår på fötterna, vilket gjorde upplevelsen till en plågsam sådan till slut.

Men om man tar det i rätt ordning så började vi med att ta en god frukost och bestämma rutten för prommisen. Det blev Brunnsviken runt naturligtvis. På med kläderna och skorna, in i bilen och ut till parken.

Vi började genast med en snabb powerwalk.

Jag skulle nog kunna kalla det för gång-race, för vi turades om att öka tempot tills den andre inte orkade med takten. Lite roligare så.

På vägen mötte vi lite folk som cyklade…

… och badade …

Vi passerade sommaridyllen, men som fanns där mitt i Stockholm.

Bästa staden i världen!

Vi fortsatte. Njöt av omgivningen, sällskapet och drack vatten.

På vägen fick jag klappa fåren och mata dem med äpplen. Fårens reaktioner var riktigt roliga faktiskt. Väldigt sällskapliga var de också.

Mer sånt!! Bäää!

Tillbaka till skolbänken

    Blogg | 13 August 2019

Uh oh! Nu har jag lyckats komma in på två utbildningar samtidigt. Visserligen på 50% och en av de på distans, men tillsammans med heltidsjobb och träning på agendan så ska det bli kul med en ny utmaning. Kurserna heter “Redovisning II” samt “Kommunikativt Ledarskap”.

Har redan beställt böckerna och börjat läsa lite lätt i dessa. Känns lite annorlunda att ta in informationen nu när man kan lite kring det man ska läsa om från arbetslivet. Samtidigt blir det ytterst roligt att utöka kompetensen. Viktigt viktigt!

Utbildningen pågår till typ November, så jag lär återkomma om hur det gick på tentan…Uh oh! :)