Alphabet

    Snack | 15 May 2022

Foxtrot. Uniform. Charlie. Kilo.

Vi har gift oss! Det var magiskt.

    Blogg | 8 May 2022

8 Maj 2021. <3

Ja, det var förra året, så idag firar vi 1 år som gifta och cirka 7+ år som par.

Jag minns det som igår. Katya sa “Ja” redan för 3 år sedan i Spanien, Granada, när vi kom hem efter en fin kväll ute. Med utsikten mot Granadas torg, en kväll i Augusti. Ringen var med. En magisk upplevelse.

Eftersom världen förändrades så enormt valde vi att ha en väldigt intim och privat vigsel, vilket vi nu bär med oss för alltid.

Jag är enormt stolt över dig, älskling. Tack för att du finns!

 

Åter på kontoret

    Blogg | 3 February 2022

Vi ska tydligen på spa ikväll, så för att spara lite tid åkte vi till kontoret idag. Lite folktomt, men hey, de lyfte restriktionerna från 9 februari så snart blir det väl vardag igen. Oh noo! :)

Promenader

    Snack | 2 February 2022

Börjar bli gammal. De senaste 2 veckor har jag promenerat i 1-1,5 timme på kvällarna. Vet ni vad? Det gör så mycket för en…

och ja, stavar har jag inte börjat med än, men har ne känsla att det kommer in i bilden rätt snart, haha :D

Försenad till flyget

    Resa, Snack | 31 January 2022

Nu kan Katya stolt säga att hon är mer erfaren än mig vad gäller flygresor. Trots att jag fortfarande innehar rekordet för sammanhängande flygtid, så kan hon numera säga att hon för första gången i sitt liv blivit sen till flyget. Vädret i Europa har varit galen och med 1 timmes mellanlandning råkade LOT som hon flög med igår bli försenade under första vektorn. Det gjorde att hon tvingades sova över i WAW och flyga hem dagen efter. Just nu har hon landat och är på väg hem i taxi.

It’s been a long ass trip!

Saker jag inte trodde jag skulle uppleva…

    Blogg | 30 January 2022

…är när min fru åker till ett land och det landet förväntas hamna i krig dessutom befinner hon sig nära platsen där första potentiella attacken skulle kunna ske.

Referens

    Blogg | 20 January 2022

För några dagar sedan, i slutet av förra veckan, har en tidigare kollega hört av sig och undrade om jag kunde ställa upp som hans referens. Självklart kunde jag det, tänkte jag, jag ville ju själv rekrytera den personen till mitt nya jobb. Så jag gick med på den processen.

Jag trodde att det skulle handla om ett samtal från rekryteraren med några frågor om min tidigare kollega. Så var inte fallet och världen runtom har digitaliserats även här. Jag fick en länk och skulle svara på cirka 13 frågor om tidigare erfarenhet och omdömen, som tog cirka 5-7 minuter att fylla i. Smidigt och enkelt.

Meddelade att det var klart och sedan var det dags för helg.

Några dagar in i denna vecka fick jag sms och blev glad över att ha hjälpt någon i en livsförändrande situation.

Grattis!

Förberedelser

    Blogg, Snack | 11 January 2022

Idag… vad gjorde vi idag? Jobbade, jobbade mer och jag kände mig krasslig hela dagen… Annars inget speciellt tror jag…

Katya förberedde sig på tentan som är imorgon – hon kan allt egentligen, men ville mest sätta de absolut sista orden som inte ville sätta sig i huvudet :) Hon är duktig hon!

Själv satt jag och slöjobbade en timme med min hobby. När ska det börja ge avkastning på riktigt? Känns som att man sliter utan någon nytta egentligen.

Denna ständiga frågan om hälsan eller jobb/hobby och allt annat runtom. Kanske borde vila denna vecka och ta nya tag nästa vecka. Vi får se hur allt utvecklas här på hemmafronten. Tuff period just nu, men samtidigt har jag goda förhoppningar om framtiden.

Ta hand om varandra!