Snack | 8 January 2024

2024 start!

2023 avslutades med en riktigt lång och skön vila pga mellandagarna och långhelger, så vi gick väldigt utvilade in i 2024.

Året började med att jag bokade in en resa till London med min mor och fru om några veckor – det ska bli skönt att spendera tiden med familjen och visa frun London som faktiskt aldrig varit där tidigare. Vi ska bo mitt i city och njuta av allt London har att erbjuda. Kul och spontant!

En trist händelse var att Katyas telefon flippade och laddade ur helt utan tecken på liv, så 15 minuter från att vi var på väg att köpa en ny så fick vi liv i hennes iPhone 13, som då får leva en liten stund till tills det verkligen behövs. Det går upp och ner med dessa händelser.

Ännu en kul händelse direkt i början av året var faktumet att Katya bjöd in mig till en utställning av Banksy – nedan några bilder därifrån. Riktigt bra upplevelse – vi brukar besöka utställningar på Fotografiska lite då och då och denna låg både i närheten och var minst lika underhållande och lärorik samt inspirerande. Dagen avslutade vi på en kvarterskrog i Vasastan med min mor som också fick en mikrofon i present av oss då hon satsat en del tid på sin podd på sistone.