Sometime in May

    Blogg | 9 June 2022

Some photos from when I still was 34. Till arkivet. En väldigt trevlig lunch med bästa sällskapet!

Line of sight

    Blogg | 7 June 2022

I helgen har Sthlm haft besök av några krigsfartyg.

Car sesh

    Blogg | 7 June 2022

Några bilder från bilen häromdagen. För arkivet mest. Vad gör man inte när man sitter och väntar på parkeringen? :)

Vi har gift oss! Det var magiskt.

    Blogg | 8 May 2022

8 Maj 2021. <3

Ja, det var förra året, så idag firar vi 1 år som gifta och cirka 7+ år som par.

Jag minns det som igår. Katya sa “Ja” redan för 3 år sedan i Spanien, Granada, när vi kom hem efter en fin kväll ute. Med utsikten mot Granadas torg, en kväll i Augusti. Ringen var med. En magisk upplevelse.

Eftersom världen förändrades så enormt valde vi att ha en väldigt intim och privat vigsel, vilket vi nu bär med oss för alltid.

Jag är enormt stolt över dig, älskling. Tack för att du finns!

 

Åter på kontoret

    Blogg | 3 February 2022

Vi ska tydligen på spa ikväll, så för att spara lite tid åkte vi till kontoret idag. Lite folktomt, men hey, de lyfte restriktionerna från 9 februari så snart blir det väl vardag igen. Oh noo! :)

Saker jag inte trodde jag skulle uppleva…

    Blogg | 30 January 2022

…är när min fru åker till ett land och det landet förväntas hamna i krig dessutom befinner hon sig nära platsen där första potentiella attacken skulle kunna ske.

Referens

    Blogg | 20 January 2022

För några dagar sedan, i slutet av förra veckan, har en tidigare kollega hört av sig och undrade om jag kunde ställa upp som hans referens. Självklart kunde jag det, tänkte jag, jag ville ju själv rekrytera den personen till mitt nya jobb. Så jag gick med på den processen.

Jag trodde att det skulle handla om ett samtal från rekryteraren med några frågor om min tidigare kollega. Så var inte fallet och världen runtom har digitaliserats även här. Jag fick en länk och skulle svara på cirka 13 frågor om tidigare erfarenhet och omdömen, som tog cirka 5-7 minuter att fylla i. Smidigt och enkelt.

Meddelade att det var klart och sedan var det dags för helg.

Några dagar in i denna vecka fick jag sms och blev glad över att ha hjälpt någon i en livsförändrande situation.

Grattis!

Förberedelser

    Blogg, Snack | 11 January 2022

Idag… vad gjorde vi idag? Jobbade, jobbade mer och jag kände mig krasslig hela dagen… Annars inget speciellt tror jag…

Katya förberedde sig på tentan som är imorgon – hon kan allt egentligen, men ville mest sätta de absolut sista orden som inte ville sätta sig i huvudet :) Hon är duktig hon!

Själv satt jag och slöjobbade en timme med min hobby. När ska det börja ge avkastning på riktigt? Känns som att man sliter utan någon nytta egentligen.

Denna ständiga frågan om hälsan eller jobb/hobby och allt annat runtom. Kanske borde vila denna vecka och ta nya tag nästa vecka. Vi får se hur allt utvecklas här på hemmafronten. Tuff period just nu, men samtidigt har jag goda förhoppningar om framtiden.

Ta hand om varandra!