Important flashback

    Blogg | 26 December 2022

Sparar ner bilden från hissen. Tillsynes en vanlig bild, men under ytan handlar det om en stor dag i karriären, en tuff höst och vinter och alldeles för sliten insida. Allt har ett pris. Var det värt det? Nja. Kanske inte, men jag är stolt över årets prestation och siktar mot nya höjder kommande året. En sak är säker dock och det är att jag är väldigt tacksam för min omgivning. Tack livet! Tack alla nära och kära.

Bilden till arkivet.

Caterpillar Lego

    Blogg | 24 December 2022

Detta var det fetaste och det mest tidskrävande legobygget jag gjort. Dags att sälja eftersom det får inte plats på någon vanlig hylla. Riktigt avkopplande present jag fått från Katya.

Vila

    Blogg | 18 December 2022

Hur jag känner mig? Ungefär såhär. Bilden är från Istanbul där vi var på en kortare resa med Katya denna höst. :)

Ordmisär

    Blogg | 6 December 2022

Ordmisär. Är det ens ett ord?

Vi tänkte häromdagen.

Varför heter det ’soltorkade tomater’, men inte ’soltorkade plommon’?

Varför heter det ’soltorkade russin’ och inte ’soltorkade vindruvor’?

Förvirringen är total. :)

Career +1

    Blogg | 6 December 2022

Fick frågan om att bli manager och chef. Denna gång officiellt. Ödmjuk.

Älskar mitt team, de är otroligt duktiga!

Böcker på mitt bord tenderar att återspegla verkligheten jag lever i. Förra gången handlade böckerna om något helt annat. Evolution. Development.

Snart dags att planera kommande årets mål och önskemål.

Logcast podd?

    Blogg, Snack | 13 November 2022

Det har släppts en ny plattform som verkar tilltalande – ljudanteckningar i form av en blogg som heter Logcast. Lite oklart hur många som nyttjar den, men den skulle kunna utgöra ett test inför att man lanserar en podcast på riktigt – något jag har funderat på länge. Tema? Eget företag vid sidan av riktiga heltidsjobbet, till exempel.

MC pyjamas

    Blogg | 12 November 2022

Idag fick min MC pyjamas som Katya kallat det. Den verkade sitta riktigt bra men ja, varm och tung var den ändå. Ny upplevelse att ha på sig en sådan grej men ändå riktigt skön och bekväm. Det som saknas nu är värme utomhus och sen vår för att återuppta säsongen och förhoppningsvis glida på en egen hoj mot slutet av nästa sommar.

Ducati, Aprilia, Yamaha eller något helt annat? Det får vi se – börjar spana in redan nu. ;)

Dags för MC-körkort!

    Back to Future Me, Blogg | 2 October 2022

Nu är det bestämt. Under 2023 är det dags för ett MC körkort.

MC handskar är köpta. Nya hjälmen (AGV K5S Matte Black) är beställd. Skorna är valda. Skyddskläderna i övrigt inväntar vidare beslut kring vilken hoj det blir. Det blir troligtvis ett tvåårsåprojekt, dels eftersom jag vill göra det rätt och i lugnt tempo, men också då det kommer behöva annorlunda investeringar för att spendera en del på nya hobbyn. Det blir ett projekt på minst 250kSEK och då räknar jag med något billigare MC än den som jag egentligen siktar på på sikt. Blir kul detta! :)

Torktumlare gått sönder

    Blogg, Snack | 2 October 2022

Boom! Så var denna beställd.

Otroligt svårt att hitta något vettigt som också är tyst och finns i lager. Elon har blivit mycket sämre på både kunskap, priser och lagerhållning. Tyvärr blev detta en onlinebeställning som gått till Tretti. Återstår att se om vi blir nöjda eller man kommer tvingas till ett byte inom snar framtid…

Bowling

    Blogg | 4 September 2022

Helgen bjöd på en timme bowling och bästa sällskapet med efterföljande sushi.