Visby flashbacks

    Blogg | 24 July 2012

Full photo archive (58 photos) available here: www.alexpersson.se/download/gotland.rar

To open on a Mac – use software: WinRar for Mac
To open on a PC – use software: WinRar 32-bit or WinRar 64-bit

—————————————————————————-

Thanks to Peter, Henna, Håkon, Kaisa, Mårten, Josef, David, Martin & Roy for this nice time in Gotland.
Raukar & Kallis forever!
;)

Some quick pics below. Hope you enjoy! Awaiting Håkons video compilation from the party part of the trip.

 

Team Rynkeby 2013 – engagemang till förmån för barn med cancer

    Blogg | 15 July 2012

Jag har precis nu skickat in min ansökan för att komma med i Team Rynkeby Sverige (Stockholm) 2013.

— Vad och vilka är Team Rynkeby?, frågar ni?

Jag svarar:

Team Rynkeby är ett nordiskt välgörenhetsinitiativ som syftar till att samla in pengar till Barncancerfonden i Sverige och Børnecancerfonden i Danmark. 2011 samlade Team Rynkeby in 13 Mkr i kampen mot barncancer.

Varje sommar i juli cyklar 600 personer från Danmark och Sverige för att stödja barn med cancer och deras familjer. Under året deltar cyklister i olika team för att samla in sponsorpengar och arrangera olika events. Under året tränar även de olika teamen tillsammans som förberedelse inför cykelloppet till Paris.

Deltagarna i Team Rynkeby Sverige är motionscyklister, kvinnor och män, i alla åldrar med vitt skilda yrken, utbildningar och bakgrund. Deltagarnas olikheter och deras geografiska spridning i Danmark och Sverige gör det lättare för Team Rynkeby att sprida budskapet om insamlingen för barn med cancer och deras familjer.

 

Känner personligen att jag stödjer organisationen och vill gärna vara med och engagera mig i kampen mot cancer. Hoppas starkt på att jag kommer med 2013 års laget i Stockholm.

Köpenscooter.nu – billigt och riktigt bra service

    Blogg | 14 July 2012

Har i veckan varit hos Köpenscooter.nu som skulle laga punktering på min moppe. Riktigt bra service måste jag säga. Trevlig personal som dessutom fixade lite med oljeledningarna utan att jag ens noterade felet. Kan rekommendera – billigt och bra.

På bilden nedan blir moppen bara bättre och bättre. Spiken var 4cm…

Löpturer med Gainomax?

    Blogg | 14 July 2012

Favorit i repris.

Vansbrosimningen är över. Dags att slå personbästa under DN Halvmarathon i Stockholm, 21km. Det blir perfekt uppvärmning inför Lidingöloppet, 30km.

Det har varit en hel del utmaningar och träning på sistone. Utöver det har det hänt en hel del runtomkring mig. Jag känner mig i riktigt bra form just nu och vill gärna “keep it that way”. Enligt mina antaganden så är det mesta tack vare min omgivning och inte minst Gainomax som står vid min sida – bokstavligen, efter alla mina träningar och när jag behöver kraft och snabb återhämtning för att vara på topp inför nästa utmaning.

Det är lite drygt 60 dagar kvar och det ska hinnas med både backträning i Hammarbybacken och även längre pass på Lidingö då jag ska reka banan för att lägga upp strategin inför Lidingöloppet. Allt följer ni naturligtvis här.

Två lopp är alltså inbokade – dubbelt så mycket träning och jag hoppas Gainomax står kvar vid min sida medan jag tar mig an En Svensk Klassiker. ;) Jag vet en sak, den är lite hemlig, men ni ska få veta det ändå. Det är Gainomax som gör att jag kämpar, orkar och lyckas komma i mål i alla dessa lopp. ;) Och just det, har ni sett mig med en banan på bilden? Nej, tänkte väl det – jag har glömt hur de ser ut! Banans are for monkeys.

http://gainomax.com/sports-team/

alex@alexpersson.se

Dagens outfit

    Blogg | 12 July 2012

Sha sha bloggen.

Dagens outfit.

Hiss från Koooooone (många runda lampor). Kamera från Ni–on (mitten delen syns inte). Jacka från Tommy Hilfiger i blått (för bilden är svart vit). T-shirt från HH (gissa själva). Byxor, ja de ser man ändå knappt. Det viktigaste är hörlurarna från Degauss Labs!