Blogg | 14 July 2012

Löpturer med Gainomax?

Favorit i repris.

Vansbrosimningen är över. Dags att slå personbästa under DN Halvmarathon i Stockholm, 21km. Det blir perfekt uppvärmning inför Lidingöloppet, 30km.

Det har varit en hel del utmaningar och träning på sistone. Utöver det har det hänt en hel del runtomkring mig. Jag känner mig i riktigt bra form just nu och vill gärna “keep it that way”. Enligt mina antaganden så är det mesta tack vare min omgivning och inte minst Gainomax som står vid min sida – bokstavligen, efter alla mina träningar och när jag behöver kraft och snabb återhämtning för att vara på topp inför nästa utmaning.

Det är lite drygt 60 dagar kvar och det ska hinnas med både backträning i Hammarbybacken och även längre pass på Lidingö då jag ska reka banan för att lägga upp strategin inför Lidingöloppet. Allt följer ni naturligtvis här.

Två lopp är alltså inbokade – dubbelt så mycket träning och jag hoppas Gainomax står kvar vid min sida medan jag tar mig an En Svensk Klassiker. ;) Jag vet en sak, den är lite hemlig, men ni ska få veta det ändå. Det är Gainomax som gör att jag kämpar, orkar och lyckas komma i mål i alla dessa lopp. ;) Och just det, har ni sett mig med en banan på bilden? Nej, tänkte väl det – jag har glömt hur de ser ut! Banans are for monkeys.

http://gainomax.com/sports-team/

alex@alexpersson.se