Snack | 29 April 2023

Dreaming and visualizing

Idag tog jag bilen ut till norra sidan av stan och besökte några MC handlare för att försöka hitta en hoj som skulle passa mig. Jag besökte DIN MC och ProBike i Täby – otrolig skillnad i bemötande där Din MC direkt fångade upp mig, hitta en cykel jag letade efter i demo version och rullade fram den för mig att provsitta. Samtidigt som jag provsatt hojen startade de upp motorn inomhus för att lyssna på motorn – extra bra upplevelse.

Nåväl, nog om bemötandet, det är ändå en MC jag var ute efter och inte uppmärksamhet.

Z900 som jag egentligen var ute efter kändes lagom läskig men bekväm och stor nog för min del. Där står den…

ProBike som inte ens sa hej trots flera säljare som gick förbi mig hade flera fina cyklar i sina lokaler, men av någon anledning kändes Aprilia RS660 väldigt plastig och kanske lite för liten för mig trots allt? Den känns som en moppe när man står bredvid den, samtidigt som känslan bredvid Z900:an var mer ett nyfiken intresse kring huruvida man överlever ens en enda åktur med den :)

Lutar nu åt köp hos Din MC – de hade flera intressanta motorcyklar i lager ståendes redo för provkörning och upphämtning. Jag ska bara… ta körkortet :)