Sponsrat | 2 June 2019

Bikester omdöme

Dags att skaffa nya kvalitetskläder för utomhusträning och cykling. Som jag skrev i tidigare inlägg om träning så är det dags att skaffa nytt för säsongen. Har tidigare handlat på Addnature.com, men tänkte besöka Bikester.se denna gång, det är en systersajt till de förstnämnda, för att komplettera med en GoreTex jacka för cyklingen och löpturerna. Bikester har en uppsjö av olika cykelrelaterade produkter med hög kvalitet – allt från kläder till reservdelar och kompletta cyklar (mountainbikes, racers, hybrider osv), elcyklar och andra tillbehör som cykellås.

Sagt och gjort – beställde denna GORE WEAR R7 Partial Gore-Tex Infinium Löparjacka Herr Grå/Svart (2019) och fick hem beställningen dagen efter. Riktigt smidigt.

Var tvungen att ta några bilder i nya jackan samtidigt som jag passade på att ta en kort tur ute i regnet.

Som tur är var jackan perfekt lämpad för detta då den gav riktigt bra skydd mot regn. Torrt på insidan – alla droppar skakade jag lätt av.

Jackan är annars gjord i snabbtorkande och välventilerande material på ryggen som låter kroppsvärmen att transporteras bort från kroppen, vilket också gör att rörelserna blir mycket bekvämare.

Efter beställningen fick jag en välkomstbonus per e-post som jag väljer att dela här mer er:

10% rabatt på alla Bikester.se cykeltillbehör. Rabattkod till Bikester.se WELCOME578670 gäller till och med 2019-06-28. Så passa på att se vilka cykeltillbehör du behöver inför säsongen?

Passa på!

Enjoy & Ride safe!