Sponsrat | 2 June 2019

Addnature – löparkläder och rabattkod

Rekommenderar varmt att handla hos Addnature.com

Min story med köp från Addnature börjar egentligen från 2015 när jag för första gången handlade där och gör så fortfarande, och ni vet ju redan att om något är bra så rekommenderar jag det gärna för andra i min omgivning. Ni ser ju även att Addnatures logga finns på första bilden som syns på min hemsida i headern (bilden från Geirangerfjordar där jag dricker vatten ur en röd Addnature-flaska), så visst är man nöjd med produkterna och servicen!

Alla mina löparjackor kommer därifrån – väljer mest Salomon, som ni ser på bilden nedan, men denna gång blev det även ett par shorts från Haglöfs för att kunna vara ute i sommar under alla mina planerade äventyr.

Beställde denna gång online, eftersom jag var lite lat att gå till deras butik på Birger Jarlsgatan 43 i Stockholm, även om det ligger ganska nära mitt kontor. Fick grejorna dagen efter med vanliga leveransen, vilket är lika bra som att gå själv. :)

När jag fick grejorna (som jag sambeställde från Bikester.se) var jag tvungen att testa detta. Perfekt passform som gör att ventilationen fungerade som den ska och shortsen satt perfekt!

Så jag fortsätter att ta GoreTex jackan när det regnar och min Salomon när solen skiner.

By the way. Såg att Addnature hade skor för alla underlag och distanser. Nyligen har Katya sagt att hon vill sticka iväg en helg och bara gå någonstans. Hon nämnde något om 200km :), men jag tror att en runda på 4-5 mil räcker gott, så vi ska nog kika på bra kvalitetsskor här innan vi ger oss ut i spåret och börjar med trekking.


 

Just ja, höll på att glömma. Addnature.com har ju skickat ett mejl till mig efter köpet som ger mig möjligheten att få en liiiiten rabatt, men den delar jag gärna med er.

Addnature.com rabattkod WELCOME84F4B8 ger 10% rabatt på all utrustning. Rabattkoden gäller till och med 2019-06-26.

Enjoy!