Blogg | 2 June 2019

Ny träningssäsong – assault bike

Sommaren är ju nästan här och det innebär att jag har allt oftare börjat träna ute. Sist jag var på gymmet, som jag också lyckats förlänga till sommaren 2020, insåg jag att det var dags att skaffa nya shorts och träningsjacka för att kunna träna ute. Så det blir snart dags att välja något för säsongen.

Nåväl, tänkte mest berätta att gymmet där jag tränar har en klättervägg, vilket är ett perfekt komplement till alla hantlar, men också tipsa om den här “cykeln” som ni ser på nedan bild. Detta är min nya favorit som tar slut på alla krafter på cirka 15 minuter om man tar i. Väldigt effektiv maskin som heter assault bike och finns på de flesta gymkedjor. Det intressanta är att väldigt få vet hur bra den är och upplever nog att man ser fånig ut, men det är nog den bästa maskinen som finns och som nästan alltid är ledig, även om det bara finns ett ex av den i hela anläggningen. Så håll tillgodo! Intervaller på denna gör verkligen skillnad! :)

One thought on “Ny träningssäsong – assault bike

Comments are closed.