Blogg, Video | 16 October 2018

Födelsedagsfirande och Bodyflight

I söndags firade vi Katyas födelsedag! Redan från tidig morgon med blommorna, ballongerna och uppdukat frukost var det full fart på aktiviteterna.

Jag gick upp vid 06:00 för att dekorera lite hemma, duka bordet inför frukosten och tog fram blommorna, ballongerna och presenterna som jag gömde undan dagen innan i ett rum som jag låste. :)

Väckte Katya och medan hon gjorde sig i ordning sprang jag iväg för att hämta upp hyrbilen samt hämta min mamma som skulle vara med på frukosten och under resten av dagen. Det visste inte Katya om, så redan här började överraskningarna. Presenterna, tårtan, frukosten och att min mamma skulle vara med visste hon ju inget om. Desto mindre visste hon om vilken aktivitet jag har planerat för dagen. Med tanke på de drömmar hon hade om att hoppa fallskärm samt mina tankar om att jag inte skulle riskera någon liv på det sättet blev det det nästbästa alternativet – bodyflight!

Efter att ha ätit frukost och öppnat presenterna var det dags för några timmar hos Bodyflight i Bromma.

Det blev väldigt uppskattat även om det var riktigt pirrigt i början. Jag har ju själv kört det tidigare, så det är ju en riktigt rolig grej att göra. Lite udda är den också! Tyckte att Katya var riktigt duktig givet att det var första gången i en vindtunnel. Själv var jag där och försökte “simma” omkring utan någon bättre kroppskontroll.

Dagen fortsatte sedan med en snabb mini-fest hemma när släkten överraskade med sång och tilltugg och sedan gick vi vidare till Tiflisi – en georgisk restaurang – en av våra favoriter faktiskt. Väldigt bra mat, även om miljön kanske liknar en kvarterskrog. Avslappnande är nog snarare ordet som kan beskriva stället och upplevelsen är alltid trevlig.

Trötta, men glada var vi hemma i säng ganska sent för att vara en söndag, men det blev en fartfylld dag att minnas. :)