Blogg | 9 October 2018

Värt att lyssna på: on the run

Jag har börjat resa mer. I tjänsten främst, men också något ofrivilligt i tunnelbanan / med pendeln, eftersom jag är just nu “mellan två bilar”, dvs gjort mig av med min gamla, men inväntar min nya bil. Det gör att jag numera lyssnar på mer media, mest för att slippa höra omgivningen på flygplatser och tuben på väg till och från jobbet – ett tappert försök till att behålla den bubblar som bilen kunde ge…

Rätt okej stiff i listan nedan. Både hjärndöda poddar men även vissa som ger något – allt från motivation, tankar och idéer och ny fakta.

Rekommenderas! Sök bara på respektive namn så hittar ni!

Podcasts

Framgångpodden

Dilemma

P3 Dokumentär

Breakit Daily

Krull och Kriminell

Snutsnack

Tjena Chefen

Två systrar en podd

Storytel

Oligarkerna, av Claes Ericson

Jägare – Bakom fiendens linje, av Thomas Rathsack

Bravo Two Zero, av Andy McNab

American Sniper, av Chris Kyle

Flera andra är på gång – en utvärdering och upp på listan snart. :)