Motocross som ny upplevelse

    Blogg, Träning | 26 August 2020

Oh wow! Vilken känsla av frihet och adrenalin på samma gång!

Jag har suttit på en motorcykel förut och kan hantera den någorlunda, men det där med att testa motocross på en riktig bana och på en 250cc hoj var en upplevelse som jag kommer bära med mig en riktigt bra stund!

Hittade det här konceptet där man kunde prova på och även fortsätta köra motocross vid enstaka tillfällen utan att binda upp sig för en hel säsong eller termin. Där man också hade bra tränare, färsk utrustning och nära stan. Unikt! Crosskolan.se är de som kör konceptet och det ser ut att vara lyckat då man bokar upp tillfällen ganska snabbt.

Jag vet att det där med att återberätta hur kul det var inte är så kul att läsa, men kan varmt rekommendera detta. Inte alls farligt, men visst ska man ha respekt för krafterna – väldigt lätt att hamna utanför banan och att det då ska göra ont. Gör man dock sakerna rätt är det en fantastisk upplevelse!

 

Present till ett par?

    Blogg | 21 August 2020

Vi har varit på en liten road trip i Europa där vi bland annat besökt några vänner i Tyskland. Vi stannade över hos de några nätter för att dels se staden de bodde i men också hänga lite. Naturligtvis kunde vi inte komma förbi med tomma händer, så vi var tvungna (eller snarare ville) att skaffa en liten present till de. Men vad ger man i present till ett par utan att det blir för trist (som pengar), för personligt (som bara kan användas av den ena personen i sällskapet) eller för opersonligt (att det blir en alldeles för allmän souvenir)? Det ska naturligtvis inte heller vara för dyrt eller för billigt… ja, ni vet, den eviga frågan om presenter…

Jag tycker om att ge presenter, men vet inte om jag tycker om plågan att välja dessa. Oftast blir ju det lyckat, men vad vet jag? :)

Hur som, efter att ha vridit och vänt på några idéer så har vi beslutat om ett litet kit som vi skaffade.

Det var nämligen en SMEG vattenkokare med variabelt temperatur som vi matchde med gott té och hjortron sylt till. Tror det var rätt lyckat? :)