Blogg, Träning | 26 August 2020

Motocross som ny upplevelse

Oh wow! Vilken känsla av frihet och adrenalin på samma gång!

Jag har suttit på en motorcykel förut och kan hantera den någorlunda, men det där med att testa motocross på en riktig bana och på en 250cc hoj var en upplevelse som jag kommer bära med mig en riktigt bra stund!

Hittade det här konceptet där man kunde prova på och även fortsätta köra motocross vid enstaka tillfällen utan att binda upp sig för en hel säsong eller termin. Där man också hade bra tränare, färsk utrustning och nära stan. Unikt! Crosskolan.se är de som kör konceptet och det ser ut att vara lyckat då man bokar upp tillfällen ganska snabbt.

Jag vet att det där med att återberätta hur kul det var inte är så kul att läsa, men kan varmt rekommendera detta. Inte alls farligt, men visst ska man ha respekt för krafterna – väldigt lätt att hamna utanför banan och att det då ska göra ont. Gör man dock sakerna rätt är det en fantastisk upplevelse!