Blogg | 21 August 2020

Present till ett par?

Vi har varit på en liten road trip i Europa där vi bland annat besökt några vänner i Tyskland. Vi stannade över hos de några nätter för att dels se staden de bodde i men också hänga lite. Naturligtvis kunde vi inte komma förbi med tomma händer, så vi var tvungna (eller snarare ville) att skaffa en liten present till de. Men vad ger man i present till ett par utan att det blir för trist (som pengar), för personligt (som bara kan användas av den ena personen i sällskapet) eller för opersonligt (att det blir en alldeles för allmän souvenir)? Det ska naturligtvis inte heller vara för dyrt eller för billigt… ja, ni vet, den eviga frågan om presenter…

Jag tycker om att ge presenter, men vet inte om jag tycker om plågan att välja dessa. Oftast blir ju det lyckat, men vad vet jag? :)

Hur som, efter att ha vridit och vänt på några idéer så har vi beslutat om ett litet kit som vi skaffade.

Det var nämligen en SMEG vattenkokare med variabelt temperatur som vi matchde med gott té och hjortron sylt till. Tror det var rätt lyckat? :)