Back to Future Me | 23 March 2021

Back to Future Me

Jag startar ett nytt avsnitt i mitt liv och en ny tagg här på bloggen. Den ska heta “Back to Future Me” och ska vara ett utvecklingsprogram som täcker fysisk, mental och intellektuell hälsa.

Tanken är att jag ska utmana mig själv genom att dels träna långsiktigt och skadefritt för att komma tillbaka till optimala vikt/performance ratio. Ska utvecklas minst inom ett framtidssäkert område eller projekt som jag intierar samt ser till att genomföra detta med minimal stressnivå för att inte överbelasta den mentala sidan av utvecklingen vilket är lätt hänt vid högre tempo i livet när man ska prestera i jobbet och privat.

Ska hålla bloggen up to date på denna punkt, iaf under sommaren då projektet är tänkt att peaka.

Först ut är den fysiska delen som ska vara på plats för att frigöra kapacitet åt de andra två bitarna. Idag var andra gången jag genomförde ett pass som ingår i det 19 veckor långa programmet som ska förbättra min kondition och prestation på medellång distans. (Hade ändå varit kul att springa Jämtlandstriangeln).

Stats nedan: