Blogg, Video | 10 July 2020

Supercenter Soccer

Igår har jag spenderat halva dagen på ett för mig nytt ställe Supercenter Soccer i Enebyberg. Var där med mina gudbarn som busade och tränade så jag passade på att aktivera mig också. Filmade de och spelade fotboll emellanåt.

Ett ganska roligt ställe även för vuxna om man drar ihop ett litet gäng och kör en runda boll typ 3×3 eller 4×4.

Höjdpunkten är nog ringen där man ska stå i mitten och på tid träffa gröna lampor som tänds slumpmässigt runtom dig. En miss ger rött antipoäng medan fullträff ger grönt poäng. Flest poäng vinner så man tränad både snabbhet och precision. Riktigt rolig träning pch jag lovar att man blir andfådd.

Finns plats för föräldrarna att jobba och passa sina barn ifrån men det finns också ett bra gym som också är helt ledig.

Vi var där 4 timmar och jag blev knappt trött. Fick tvärtom mer energi och tog en kvällsrunda pä 5 km efteråt.

Filmen från dagen finns här. Vi avslutade träningen med en god burgare på Donken. Det var vi värda!