Blogg, Träning | 8 July 2020

Säsongare

Inatt sov jag 11 timmar och är hur utvilad som helst. Första grejen jag gjorde idag var att kika på min Garmin och lovade mig själv att ta en löprunda idag. Jag tror att jag är redo igen.

Jag har alltid tränat i omgångar – varit typ en säsongare i träningsvärlden. Såhär har min träningskalender sett ut. Ganska mycket träning April, Maj, Juni, och nu har jag vilat i några veckor efter en mindre skada (efter överträning btw) som nu läkt.

Dags att vara på’t igen. Har dessutom en mindre utmaning att se fram emot senare under sommaren.

Frågan nu är om jag ska ta en runda i Haga eller runt Bromma flygplats – den senare blir något längre om jag känner mig rätt – man ska alltid springa till den där lilla skylten som ligger 3,5km bort, och det i sig gör sträckan till 7km t/r, vilket är 3 km längre än den jag skulle springa i Haga… We’ll see. :)