Blogg, Video | 16 July 2019

Gokart i Stockholm? Åk till Norrtälje!


Det var en vanlig söndag. En söndag som vi inte visste vad vi skulle göra med. Jag satt framför datorn och försökte hitta en sysselsättning ett par dagar framöver. Katya lyssnade på en ljudbok och kikade ut genom vårt stora vardagsrumsfönster och kollade på alla regnmoln som snabbt flög förbi. Plötsligt ringde telefonen. Sebbe ringde…

Vi tänkte åka gokart. Ska ni med? GokartFörAlla i Norrtälje har öppet och har en fin bana!

Klart vi skulle med! Även om Katya tvekade först så hann vi lasta in våra GoPros in i bilen, ta min hjälm och flög fram till Norrtälje. På vägen kom vi ikapp den andra bilen som Sebbe körde och några minuter senare var vi framme.

En riktigt fin bana med bra bilar. Vi körde några race och lyckades spendera typ 3 timmar på banan. Ja, bilderna och videon säger mer så se själva.

Efter att ha kört typ 40-50 varv var det dags att åka hem, men vi svängde förbi McD för en stödburgare och eftersnack. Vem vann? Vi körde ganska lika, jag vann en heat och Sebbe tog den andra. Riktigt skoj!

En helt perfekt dag som kunde ha gått förlorad om ni frågar mig.

Kvällen spenderade vi i soffan och spelade schack. :)