Flight watch

    Snack | 5 March 2023

Värdet var bra imorse, så vi skulle ut och andas frisk luft. Var? Vid Arlanda. :D och vi skulle kolla på alla flygplan som lyfte och landade. Sagt och gjort – vi drog dit men lagom till att vi kom fram har det börjat snöa och blivit -2C, så det var lagom trevlig upplevelse. Men det stoppade inte oss från att drömma bort oss till en resa och planera in en resa kommande veckor som ett kort avbrott från den gråa vardagen som har blivit en genomgånge tema under januari och februari.

Snart april månad här – så blir dags att plugga inför MC-proven och uppkörningen. Spänningen är olidlig… :)

Escape room +1

    Blogg | 5 March 2023

Igår var jag och Katya på ett litet “mission”. Vi spontanbokade escape room vid Odenplan med temat Tjernobyl…och ja, vi klarade det på 47 minuter. Få känner till faktumet att vi två ä.l.s.k.a.r. olika gåtor och allt som heter IQ-tester och liknande saker och det roliga är att när en av oss inte ser tydliga mönster så gör den andre det utan problem, så vi kompletterar varandra riktigt bra. Det är ganska ofta vi sitter och löser sådana gåtor tillsammans, så det är ett tydligt mönster vi har – vi är bra på olika delar av dessa tester.

Igår avslutade vi kvällen med en godare middag, en film och som vanligt en liten tur runt stan i bilen med musiken på högsta volym. Finns inget bättre än lugnet runtom och att kunna njuta av ett riktigt fint sällskap.

Nästa helg är bokad för en annan aktivitet, men runt 1 april ska vi till ett annat escape rum med annat tema – blir skoj!