We’re off to Brussels

    Resa | 4 February 2020

Min kära K. har spontanköpt biljetter till Bryssel och vi ska dit över en helg för att äta våfflor, njuta av utsikten från 19 våningen på hotellet samt ta en middag utomlands. Bara för skojs skull. Vi tyckte om staden sist vi var där, så varför inte flyga dit över en helg när flygen går från flygplatsen som man ser från fönstret.

Återkommer med bilder på våfflor och lite sightseeing från den helgen! Adjö! :)

AmEx SAS Eurobonus Classic inbjudan

    Blogg, Ekonomi | 2 February 2020

Ni som är mina nära vänner som hänger här har lyxen att nu ta del av min inbjudan till American Express SAS Eurobonus Classic med 0kr i årsavgift. Jag har själv anslutit till prgrammet nyligen och det är riktigt enkelt att tjäna poäng genom kortet som dock kräver lite admin, men som är ganska smidigt ändå och helt klart värd belöningen som förhoppningsvis kommer inom 1 – 1,5 år av nyttjandet. Gör det du också! Gå med i programmet om du önskar genom att klicka på nedan länk där du får bonus direkt och vi delar på den där kända “win-win” ;)

En riktigt fin grej med kortet är att man kan nyttja Apple Pay med Amex Classic, vilket gör att man sällan behöver ha kortet med sig och kan betala med kortet i mobilen.

http://www.americanexpress.se/bjudin/aLEXPw16j?CPID=100232694

Enjoy!