London, UK

    Resa | 29 September 2018

Been to London recently. All business for 8 days in the top financial district.

First impression? Too stressed city. Second impression? Well, not so bad. Being this the first UK visit there have been some time for touristing and selfies.

 

O!

    Blogg | 29 September 2018

Yes!

Espana – trip report

    Resa | 29 September 2018

Well, what can I say? Spain trip has been the most epic and most memorable in my life. A lot has changed since that trip and I really appreciate every moment of it and what life has become after the trip. Special thanks to Granada city that made the epic journey pretty awesome!

Varför skriver jag på engelska? Vet inte, men just nu kom jag på att jag tänker in english vilket gör att jag blandar lite. Anyway, här kommer bilderna från Spanien – just for the sake of the moment.

Off to Budapest for Christmas

    Resa | 29 September 2018

Vi har precis bokat biljetter till Budapest för att fira julledigheten där. Aldrig varit där tidigare, så det blir både ett nytt land och en ny stad som hinner få plats på reseschemat detta år. För att lyxa till det lite har vi valt att stanna i ett 5-stjärnigt hotell och hinna njuta av både staden och ett inomhus pool om det skulle bli några kalla dagar i december.

Funderar på att inte fota under resan alls utan bara njuta av utsikterna och resan – det blir roligare så.

Snart går du till ICA för att få vård. Vårdcentraler och matbutiker blir ett…

    Blogg, Ekonomi | 17 September 2018

Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Vem vill gå till ICA och träffa en massa sjuka människor på vägen som har enligt de själva “lättare åkommor”, men som ändå inte kan diagnostiseras eller avhjälpas remote via en app? Vem kommer inte vilja få sin diagnos och samtidigt passa på att känna och klämma på några tomater på vägen hem och se om de ändå är så färska som de ser ut innan man kanske tänker att bullen i konditoriavdelningen ser godare ut och man kan unna sig en nu när man ändå är dödssjuk?

Varför är jag upprörd tänker ni?

Läste denna artikel av BreakIT.se om att ICA gruppen och Min Doktor går ihop och ska bygga fysiska vårdcentraler, eller som de kallar det minutkliniker…

Det hela påminner mig lite om Theranos och Walgreens, även om den svenska varianten är kanske mer på riktigt, men är också det som skrämmer mig (nej, jag har inte bacillskräck) med tanke på att det blir också genomfört…

Undrar hur detta kommer att påverka försäljningen på de ICA-butiker där man kommer att införa sådana fysiska vårdcentraler?

Badminton är ändå kul!

    Blogg, Träning | 17 September 2018

Vi har på sistone börjat spela lite badminton. Varje söndagmorgon startar vi med en intensiv timme och swooshar lite med racketar tillsammans med andra glada amatörer i badmintonhallen. Denna helg blir dock mer intensiv än andra, då min bättre hälft har fått en racket i lite vardagspresent blir det badminton både lördag och söndag – så inbitna blev vi. Riktigt roligt och man kan sätta tempot själva.

Typ såhär (men någon bild från när vi spelar kanske kommer :)

Om att skaffa en väska…

    Blogg | 3 September 2018

Vem kunde tro att jag skulle få dille på att skaffa en väska, nu när det är kostym som gäller varje dag. Har letat som galning. NKs alla butiker, online och offline, Mall of Scandinavia och återigen online… Det finns några få bra väskor som jag sparar nedan, mest för min egen skull, för att senare kunna hitta och ta den som känns bra efter en kortare betänketid.

Vilken av dessa är mer klassisk och rymlig? Vad ska man ha i en sådan förutom datorn – får typ träningskläderna plats där (jag vet att jag är galen, men why not om det verkligen går?) 

Vill inte släpa på en stor träningsväska – det ser så ansträngande ut och att ha en träningsväska till jobbet varje dag med endast en dator de tillfällen man har en cheat day känns, ärligt talat, sådär…

Fastnade för denna. En Hugo Boss Traveler Doc.

Men det finns en hel uppsjö av liknande väskor som också ser ganska bra ut. Vilken ska man ha?

Tiger of Sweden är ett exempel bara…

TSI 190

    Blogg | 1 September 2018

Fick veta igår att vår beställda Tiguan TSI 180 har uppgraderats till en 2019 års modell med en TSI 190 motor – en trevligare uppdatering, men det gör att vi får vänta lite längre på bilen. Det blir som modellbeteckningen säger först efter året har slagit om till 2019 som första leveranserna kommer att lämna fabriken. Informationen har inte ens uppdaterats på hemsidan – intressant att se vad som kommer att landa i garaget snart… :)