London, UK

    Resa | 29 September 2018

Been to London recently. All business for 8 days in the top financial district.

First impression? Too stressed city. Second impression? Well, not so bad. Being this the first UK visit there have been some time for touristing and selfies.

 

O!

    Blogg | 29 September 2018

Yes!

Espana – trip report

    Resa | 29 September 2018

Well, what can I say? Spain trip has been the most epic and most memorable in my life. A lot has changed since that trip and I really appreciate every moment of it and what life has become after the trip. Special thanks to Granada city that made the epic journey pretty awesome!

Varför skriver jag på engelska? Vet inte, men just nu kom jag på att jag tänker in english vilket gör att jag blandar lite. Anyway, här kommer bilderna från Spanien – just for the sake of the moment.

Off to Budapest for Christmas

    Resa | 29 September 2018

Vi har precis bokat biljetter till Budapest för att fira julledigheten där. Aldrig varit där tidigare, så det blir både ett nytt land och en ny stad som hinner få plats på reseschemat detta år. För att lyxa till det lite har vi valt att stanna i ett 5-stjärnigt hotell och hinna njuta av både staden och ett inomhus pool om det skulle bli några kalla dagar i december.

Funderar på att inte fota under resan alls utan bara njuta av utsikterna och resan – det blir roligare så.

Snart går du till ICA för att få vård. Vårdcentraler och matbutiker blir ett…

    Blogg, Ekonomi | 17 September 2018

Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Vem vill gå till ICA och träffa en massa sjuka människor på vägen som har enligt de själva “lättare åkommor”, men som ändå inte kan diagnostiseras eller avhjälpas remote via en app? Vem kommer inte vilja få sin diagnos och samtidigt passa på att känna och klämma på några tomater på vägen hem och se om de ändå är så färska som de ser ut innan man kanske tänker att bullen i konditoriavdelningen ser godare ut och man kan unna sig en nu när man ändå är dödssjuk?

Varför är jag upprörd tänker ni?

Läste denna artikel av BreakIT.se om att ICA gruppen och Min Doktor går ihop och ska bygga fysiska vårdcentraler, eller som de kallar det minutkliniker…

Det hela påminner mig lite om Theranos och Walgreens, även om den svenska varianten är kanske mer på riktigt, men är också det som skrämmer mig (nej, jag har inte bacillskräck) med tanke på att det blir också genomfört…

Undrar hur detta kommer att påverka försäljningen på de ICA-butiker där man kommer att införa sådana fysiska vårdcentraler?

Badminton är ändå kul!

    Blogg, Träning | 17 September 2018

Vi har på sistone börjat spela lite badminton. Varje söndagmorgon startar vi med en intensiv timme och swooshar lite med racketar tillsammans med andra glada amatörer i badmintonhallen. Denna helg blir dock mer intensiv än andra, då min bättre hälft har fått en racket i lite vardagspresent blir det badminton både lördag och söndag – så inbitna blev vi. Riktigt roligt och man kan sätta tempot själva.

Typ såhär (men någon bild från när vi spelar kanske kommer :)