Bilder och Video från Schweiz och Frankrike

    Resa, Video | 26 July 2018

 

Något kreativt

    Blogg, Video | 23 July 2018

Varje sommar, när alla andra har semester och ungefär samtidigt när jag har en period av aktiv vila (semester-ish) så väcks viljan att skapa något mer kreativt. Tidigare år har det varit allt från projekt som Interval Runners Nordic samt ett nuvarande projekt som jag har back-stage som en back-up plan för min karriär.

Det får hjärnan att tänka lite. Så nu, med Storytel i lurarna, sitter jag och redigerar videos från senaste resan till Schweiz. Har också en backlog med bilder därifrån och också från Belgien, så ska försöka återberätta resan något senare.

Som vanligt, när man börjar fördjupa sig i saker finns det inget botten direkt – jag kan gräva hur djupt som helst – det där med att lära sig redigera videos snabbt och effektivt är en hel vetenskap, så jag läser en hel del artiklar kring ämnet samtidigt…

Förresten, ni som inte visste har jag en egen YouTube kanal med några få videos – en kanal med 80k visningar, 24 prenumeranter och allt det sedan 2011… haha!

Firar nytt jobb med pressbilder

    Blogg | 23 July 2018

Idag är det officiellt – firar att jag har skrivit på för nytt jobb på Deloitte.

Passar på att publicera alla pressbilder som vi gjorde tidigare i somras.

Our next ride

    Blogg | 20 July 2018

Den nuvarande bilen, en Audi A4 Avant Quattro S-line, har vi haft i snart 3 år. Phew, vad tiden går fort! Det innebär att det är dags att förnya bilparken. Efter flertalet besök hos en mängd bilhandlare har vi gjort ett val – valet var enkelt, men vi ville försäkra oss om att det inte fanns något bättre på marknaden givet våra villkor och priset som vi satte innan vi började leta efter en ny bil.

Volkswagen Tiguan TSI 180, R-Line, Deep Pearl Black, 4Motion, Automat, 19″ fälgar och inte minst med mitt lilla krav – panoramatak. Som bonus fick vi bl a massagestolar, elbaklucka, digitala mätartavlor, växelpaddlar och ja, till och med gummimattor runtom (som jag lyckades rycka säljaren på :) )

Nu väntar vi på att den nya bilen ska tillverkas och leveransen sker…snart…

Under tiden som vi väntar behöver vi:

a) komma på vad bilen ska heta
b) komma på vart vi ska åka på vår första roadtrip (jag funderar starkt till Norrland för att dels testa vintervägarna samt kunna se aurora borealis genom taket :) )

Be like the sun

    Blogg | 16 July 2018

Gjorde min första photoshoot i motljus på kvällen – mycket nöje, bra minnen från kvällen. :)