Blogg | 20 July 2018

Our next ride

Den nuvarande bilen, en Audi A4 Avant Quattro S-line, har vi haft i snart 3 år. Phew, vad tiden går fort! Det innebär att det är dags att förnya bilparken. Efter flertalet besök hos en mängd bilhandlare har vi gjort ett val – valet var enkelt, men vi ville försäkra oss om att det inte fanns något bättre på marknaden givet våra villkor och priset som vi satte innan vi började leta efter en ny bil.

Volkswagen Tiguan TSI 180, R-Line, Deep Pearl Black, 4Motion, Automat, 19″ fälgar och inte minst med mitt lilla krav – panoramatak. Som bonus fick vi bl a massagestolar, elbaklucka, digitala mätartavlor, växelpaddlar och ja, till och med gummimattor runtom (som jag lyckades rycka säljaren på :) )

Nu väntar vi på att den nya bilen ska tillverkas och leveransen sker…snart…

Under tiden som vi väntar behöver vi:

a) komma på vad bilen ska heta
b) komma på vart vi ska åka på vår första roadtrip (jag funderar starkt till Norrland för att dels testa vintervägarna samt kunna se aurora borealis genom taket :) )