Strategiskt

    Blogg | 29 December 2012

Utvecklar strategin för 2013. Mycket nöje!

20121229-220528.jpg

Öppet Spår 2013

    Blogg | 24 December 2012

Ja, efter en massa som har hänt sedan sista inlägget har jag glädjen att meddela att jag fortsätter tävla under 2013.

Hela året ska gå i resandets tecken och bl a ska 90km köras på ett par längdskidor under Öppet Spår 2013.

 

Team Rynkeby at Bike Expo

    Blogg | 18 November 2012

Idag var Team Rynkeby igång på Bike Expo @ Kistamässan i Stockholm. Teamets första event har blivit lyckat och gav en del donationer till Barncancerfonden. Jag var där och tog några snabba bilder på gänget.

Och ja. Jag bidrog med 100.- och fick mig ett band som även ni kommer kunna få här, via min blogg. Håll utkik och njut av bilderna så länge.

Meine Freunde Bundespolizei. Typ.

    Blogg | 5 November 2012

Bundespolizei har krängt en bild till mig. På mig själv. När jag kör bil. Tydligen fick jag kompispris. Allt som allt – bara 25 EUR. Skrattade och ramade in bilden. Ett gott minne från Tysklandresan när jag åkte ner och köpte min första bil. :)

Och en låt kring ämnet. Pumpar hårt hemma just nu.

Kör försiktigt, kids!

Till förmån för barn med cancer. Barncancerfonden och Team Rynkeby.

    Blogg | 28 October 2012

Som ni redan vet är jag medlem i Team Rynkeby Stockholm och från och med nu och fram till vår cykelfärd från (Stockholm) till Paris samlar vi in pengar till förmån för barn med cancer och alla som drabbas av detta. Insamlingen riktar sig till alla som vill och kan bidra till forskningen som redan idag räddar en del liv.
Bidra du också. Om du vill och kan. Det kan man göra via länken här (ny sida öppnas med all info på Barncancerfondens webbplats): http://www.barncancerfonden.se/15496 eller när som helst genom att klicka på Team Rynkeby cykelbild längst upp till höger på denna sida.
Insamlingen syfte och historik.
Team Rynkeby är ett nordiskt välgörenhetsinitiativ som syftar till att samla in pengar till Barncancerfonden i Sverige och Børnecancerfonden i Danmark. 2011 samlade Team Rynkeby in 13 Mkr till kampen mot barncancer och 2012 gav insamlingen 17 Mkr.Varje sommar i juli cyklar ett antal personer från Danmark och Sverige till Paris för att stödja barn med cancer och deras familjer. 2012 var det 780 cyklister som cyklade in i Paris tillsammans. Under året deltar cyklisterna i olika team för att samla in sponsorpengar och arrangera olika evenemang. Under året tränar även de olika teamen tillsammans som förberedelse inför cykelloppet till Paris.Team Stockholm har som mål att både kämpa med cykelträningen inför resan till Paris och med insamlingen till Barncancerfonden! Hjälp oss hjälpa! Skänker du minst 100 kr får du bandet med “VI KÄMPAR FÖR LIVET” som ett bevis på att du stödjer vår kamp mot barncancern!Vi behöver inte din sympati – vi behöver pengar.

Vart tar pengarna vägen?

Barncancerfondens uppgift är att samla in medel för att förebygga och bekämpa cancersjukdomar hos barn samt att arbeta för en bättre vård- och livssituation för cancerdrabbade barn och deras familjer.

Barncancerfonden drivs uteslutande med hjälp av gåvor från privatpersoner och företag, och får inga bidrag från vare sig stat, kommun eller landsting. Sedan starten 1982 har Barncancerfonden bidragit till forskningen inom barncancer med drygt en miljard kronor.

Den direkta kontakten med cancerdrabbade barn och föräldrar sker genom sex regionala barncancerföreningar. Tillsammans kan barncancerföreningarna och Barncancerfonden arbeta effektivt både med direkta insatser på lokal nivå och med övergripande frågor inom forskning, vård och utbildning samt information.

Testat en grym laddare till iPhone och iPad i bilen.

    Blogg | 19 October 2012

Har fått äran att testa en billaddare som kan ladda både en iPhone och iPad samtidigt. Samt passar även cigguttag i en lastbil (24V). Inte för att man har en lastbil, med en iPhone och en iPad är alltid med på vift så att ladda dessa kan behövas då och då under tiden man sitter i långa köer. Och ja, den sticker inte ut så mycket från uttaget så man kan stänga luckan när man inte laddar utan att ta ut enheten. Och laddar man länge, så är denna sak smart – slutar ladda när luren är full.

Rekommenderas varmt. Finns under märket Degauss Labs.

Förresten är bilden tagen av mig. En lite enklare produktbild som ska släppas ut inom kort. ;)
Keep in mind, kids!

20121019-230202.jpg

Fredagsmys? Filmtajm!

    Blogg | 19 October 2012

Fredag. Fredgasmys. Filmtajm. Denna räcker gott och väl, så ladda med popcorn.

Car adventures

    Blogg | 18 October 2012

Idag fick man veta vad en länkarmslagring är för något och att det kostar cirka 3500.- att laga skiten.

#tröttsomfå #caradventures #skit #fail #besiktningforever #hitmedpengarna #scheisse

Hoppas garantin gäller. Mihihihi. Ska slå en pling till min tyska vän imorgon. Eller ja, idag.

20121018-013053.jpg

20121018-013111.jpg