Minidröm

    Blogg | 26 August 2012

Mini. Dröm. Mål. Besatthet. Import. Kalla det vad man vill.

Superdry

    Blogg | 23 August 2012

Fredag om några timmar. Vi värmer upp med lite reklam inom ämnet.

Watch me run

    Blogg | 20 August 2012

Återigen återkommande återhämtning. Med Gainomax.

Först ut är DN Halvmaran med 21km och två veckor senare – Lidingöloppet. Däremellan måste man hinna återhämta sig för att vara på topp och refresha ämnesnivåerna i kroppen – det återigen hjälper Gainomax med. 3 gången iår har vi skrivit på ett sponsoravtal. Roligt, givande och trevligt. Justja, utmanade är det också.

Trots att jag måste springa mer kör jag ett spinningpass imorgon – löpning får vänta till dagen efter som ett avslappnande sätt att ta sig hem på. Har länge velat springa hela vägen hem istället för att ta tunnelbanan.

Att driva eget är.

    Blogg | 19 August 2012

Att driva eget är beroendeframkallande. Jag har sagt det tidigare och säger det igen. Allt som krävs är att sätta sig och starta upp bokföringsprogrammet, då kommer alla idéer, planer, projekt och nöjda kunder efter alla genomförda uppdrag.
Löve it!

Jobb jobb jobb

    Blogg | 4 August 2012

Nej, jag har inte försvunnit. Jag är kvar. De senaste veckorna har jag jobbat för fullt med det bästa som finns. Nu ska jag återgå till jobbet, trots att det  är helg och natten ligger som ett täcke över staden. Älskar det här!