I Oskarshamn

    Blogg | 28 June 2012

Dessa vackra dagar är bratten i Oskarshamn på en affärsresa. Livet leker. Oskarshamn är nice och bjuder alltid på bra väder när jag är på besök. Finfint.

20120628-193417.jpg

20120628-193454.jpg

Mina bilder i tryck

    Blogg | 27 June 2012

Alltid lika kul att se sina bilder i tryck, oavsett om de trycks i en produktkatalog i tusental eller enstaka exemplar. Idag fick Sebbe tavlan på Fransie. Akryl med tryck på baksidan. Ganska bra size och stuns i bilden.

Vet inte vem som var gladast av att se bilden i så stort format :)

Originalet är här:

13,5 timmars arbetsdag

    Blogg | 26 June 2012

13,5 timmars arbetsdag idag. Bloggar från jobbet och har skickat viktiga dokument som pappersflygplan. Mycket nöje! Love my job!

The besök of the Fadder

    Blogg | 25 June 2012

Idag, eller ja, rättare sagt inatt, har Peter varit på besök hos mig med hans vackra Henna. Sist vi sågs var cirka 5 år sedan, när han var min fadder och visade runt på universitetscampus i Umeå. Det var just han som lyckades med att lura in mig där, och det tackar vi för. Lite gamla minnen, lite skratt och en trevlig kväll som dock fick bli ytterst kort pga tidig avresa mot flygplats och mitt vimmelfotande.

Det måste bli ändring på det där med att ses så sällan och jag tror att nästa gång vi ses blir i Oslo och det inom snart framtid.

Förlängt kontrakt med Gainomax

    Blogg | 25 June 2012

Jag har glädjen att meddela att mitt kontrakt med Gainomax har förlängts iom Vansbrosimningen som jag ska delta i. Vi är glada.

Nu har jag ju “tjatat” lite om Gainomax – undrar ni fortfarande var det är? Ut och köp och testa i samband med er träning! Då ska ni se på saker vad gäller kroppens återhämtning efter hård belastning! Man mår som en prins dagens efter och känner sig varken hängig eller trött.

Bilden klickad på PrisExtra Norrtull.

Hektiska dagar

    Blogg | 24 June 2012

Ouch! Vilken vecka! Och bättre blir det.

Var och hälsade på Frans igår. Massa lek och ännu mer supergod pasta signerat mästerkocken Seb.

Sen matkoma resten av dagen strax innan jag dammade av kameran och drog till Soap Bar för lite vimmelfoto. Bra drag och ännu mer söta tjejer som fastnade på bild.

3 timmars sömn efter en grym natt ute och lite bildredigeraing med en burgare i käften och sen bar det av till tennis med Janne. Torskade denna gång. Oops, men skyller på…ja, vad egentligen?

Nu, lite mat och sen träffa Peter och Henna som kommer på besök. Därefter lite Soap Bar och vimmelfoto, hem en sväng för att leverera bilderna och sedan direkt vidare till jobbet efter en snabb dusch. Planerar att landa på kontoret cirka 05:30 och därmed sluta lite tidigare för att kunna skicka iväg moppen på reparation. Det där jäkla spiken i bakdäcket satt inte alls lägligt. Hoppas bara det inte ösregnar som det gjorde för 5 minuter sedan… ;)

Nåväl. Nu dags för lite mat och vila. Ciao, kids!

Bilder från årets Midsommar.

    Blogg | 23 June 2012

Midsommar. Årets längsta dag när solen knappt går ner.

I år drog jag till Skansen. Till skillnad mot firande utanför Stockholm – en ganska annorlunda, men trevlig upplevelse.

Var där med Frans & Co så det blev en picknick och en liten promenad efteråt.

Efter 1256 bilder på 3,5 timme var man rätt sliten, men glad ;)

Glad Midsommar på er!

Being like a boss!

    Blogg | 22 June 2012

Just det! Glömde berätta för er. ;)

 

 

Intressant datum. Gjorde mitt tuffaste lopp samma dag. Älskar utmaningar och eget ansvar!

Små grodorna…

    Blogg | 22 June 2012

Ja, jag vet vad hela Sverige gör idag. Precis det som visas i klippet nedan.

Glad midsommar på er, mina små grodorna!