25år och dags för flygcert på tapeten i sommar?

    Blogg | 31 May 2012

Då har man blivit 25.

1/4-sekel.

Firades av bästa familjen, grattades av vännerna och presenter landade på löpande band. Tack till alla. Stort tack! Och ett extra tack till min älskade mor!

Ja, vad är nu på tapeten denna sommar? Flyglektion som start. Det kan dock resultera i ett flygcert. Hur coolt? Riktigt koolt!

Bikerun och massa bilder. Bromma-Ekerö-Bromma 52,2km

    Blogg | 29 May 2012

Dagens tur var från Bromma ut mot Ekerö. Väldigt många lag som filar på det sista inför Vätternrundan. Klungkörning, tempoväxling, snabba uppförsbackar och naturligtvis en massa “Kom igen! Kör kör kör!!!”-rop blandat med skratt. Riktigt nöjd med rundan och att jag valde att prova den nya dräkten ute på en tur. Avslutade med en Gainomax för maximal återhämtning för snart bär det av igen. Två veckor kvar till Vätternrundan.

En massa bilder från kvällen kommer nedan.

Hur grymt var inte vädret? Lagom varmt och lite vind.

Spegelbild innan avfärd och då bar det av mot Ekerö.

Resten av bilderna talar för sig själva.

Vimmel @ Oxid 2012-05-26 Lördag

    Blogg | 27 May 2012

2012-05-26 Lördag. Oxid.

Euphoria på Oxid. Bokstavligen. Bra drag på golvet efter Loreen har vunnit ESC 2012 och tar det hela till Stockholm. Bilder från kvällen nedan.
Fotograf: Alex Persson

Vimmel @ Oxid 2012-05-25 Fredag

    Blogg | 26 May 2012

2012-05-25 Fredag. Oxid.

Kvällen bjöd på en hel del samtal med trevligt folk och nya bekantskaper. Bilder från kvällen nedan.
Fotograf: Alex Persson

In och ut genom fönstret

    Blogg | 24 May 2012

Det där med att stirra i väggen på natten när man inte kan sova. Ljuset som kommer in genom fönstret cirka 2 på natten kan nog bli en skön print som kan hängas på precis samma ställe där det faller.

När vi ändå snackar fönster, så har jag ibland en vacker vy. Här är kvällen till exempel. Rosé, en bit kött och en bok på balkongen. Det är sommar det.

Basejumper landar utan fallskärm

    Blogg | 23 May 2012

Ja, hur sjukt var inte det? Gary Connery lyckades landa utan en fallskärm efter att ha hoppat ur en helikopter från lite drygt 700m höjd i en wingsuit. Synd att det inte var Jeb Corliss som gjorde detta (Jeb Corliss Grinding the Crack video nedan)

 

Nere på botten är allt toppen.

    Blogg | 22 May 2012

Har SL släppt på nya vagnar? Välventilerade, rymliga och svala när det är varmt ute. Inte ofta man får en trevlig överraskning när man går ner under jorden för att åka på räls.

Picknick in the sun

    Blogg | 19 May 2012

Dagen bjöd på en massa sol, utflykt med min kära mor samt en picknick som innehöll hälsosam mat i form av Caesars sallad. Perfekt dag i Sthlm samt Lidingö.