Grymma musik podcasts

    Blogg | 30 September 2011

Har hittat en grym podcast som bjuder på en hel del sköna mixar från diverse DJs. Hel listan här: http://www.artlebedev.ru/studio/dj/   (klicka på vinylen för att tanka hem podcasten)

Artlebedev Studio i Ryssland är en av mest kontroversiella och ökända design/webb-byråer i öst. Med sina 250+ anställda bjuder de in DJs från hela världen för att spela i deras lokaler varje vecka. DJs får spela under studions arbetstid och spela in sina mixar under tiden. Det hela publiceras i form av en podcast som uppdateras väl och flitigt.

Här är några av mina personliga favoriter:

http://dj.artlebedev.ru/mp3/ALS-2011-09-16-Kirill-Melnikov.mp3 – Progressive House

http://dj.artlebedev.ru/mp3/ALS-2011-08-05-Melonguy.mp3 – Disco, Electro Pop, French Electro

http://dj.artlebedev.ru/mp3/ALS-2009-08-13-Fresh-Produce.mp3 – Deep house, Chicago

 

Enjoy!

All material ägs av respektive producent och filerna får laddas hem i form av MP3 för privat bruk under rättigheter av en vanlig podcast.

 

On Tour

    Blogg | 30 September 2011

Ja, vad har hänt sedan senaste inlägget om cykling?

Jo, jag har lyckats ta några heldagar uppe på sadeln och till och med en liten löptur.

Under den senaste månaden har jag lyckats cykla 300km bl a en resa Sthlm-Uppsala-Sthlm non stop på 6,5 timme. Och senaste resan var till Arlanda cirka 85km tur och retur. Där har jag bl a träffat vår nya stall karmat – se bild nedan. Räser Bettan.

Nästkommande cykeldagar kommer att bjuda på resor till Arlanda som ligger lagomt långt och är en av mina favorita platser runt Stockholm.

Som träning inför Vätternrundan har jag valt att ta en hel helg och köra Stockholm-Gävle-Stockholm non stop som träningsrunda. Mer om det senare, då det just nu är bara planer…

Keep in touch.