Blogg | 21 July 2011

Dagens brämhults – Bäst Juice. Och en livsstil.

Sedan länge har jag varit en sucker för Brämhults juice. Finns inget bättre om man är on-the-run.

Så var det även denna gång – ute på språng med en flaska i handen. Då fick jag också för mig att twittra lite om det. “Brämhults an the city” – nästan likt ett välkänt serie där. En tillhörande bild fick hänga på.

 

Njöt av lite hallon och dagen efter upptäckte att Brämhults har retwittrat mig. Kul tänkte jag.

Idag var det dags för en ny omgång av den goda juicen och jag hoppades på en kall sådan efter jobbet. Ett litet hashtag fick hänga med denna gång och svaret lät inte vänta.

 

Så fick jag veta om färskhetsindikatorn (som för övrigt är en galet smart och enkel lösning). Time went on, så hamnade jag på PrisExtra istället för Konsum. Suget efter lite färskpressat var dock fortfarande lika stort. In på kylvaror. Fram till hyllan och vips – där står de.

Nyutbildad inom färskhetstest (flaskan sväller i botten om juicen är överjäst) så märkte jag att cirka 8 flaskor stod mer lutade än andra, vilket påpekades för den sommarjobbaren som stod bredvid och plockade fram varor i butiken.

Han kände inte till det men tog genast bort flaskorna som var överjästa, tackade så ödmjukast för kunskapen och kallade på sin chef för att diskutera ödet av produkten. Jag gick däremot vidare med lite…apelsiner på flaska för den här gången.

 

Mja, och här sitter jag nu och njuter av min dag, ny kunskap inom färskhetstest samt lite gött juice.

 

Peace out för idag.

Detta inlägg är inte sponsrad eller på något sätt påverkad av Brämhults. Det är viktigt att urskilja reklam från ett omdöme av ett företag och ett bra företag med bra service och kundomhändertagande förtjänar ett gott ord.