Blogg | 2 January 2022

Ut med det gamla!

Dag två på det nya året! Vad gjorde vi då? Jo, städade som aldrig förr (nåja).

I princip direkt efter morgonkaffet skulle vi iväg och handla lite mat, men insåg att det kanske också är dags att förnya lite saker hemma – kastruller, blommor och annat lite smått o gott. Vi tog en sväng förbi Cervera och hittade det vi behövde, men det var inte direkt enkelt, för visst kan man köpa kastruller med lock, men varför säljs det så få stekpannor med lock? Behövs det inga?

Efter Cerver aoch Ica körde vi förbi Blomsterlandet och köpte lite blomjord för att återigen odla lite tomater :) – något som började som ett skämt har nu blivit något mer seriöst och tidskrävande… Denna gång hoppas vi på att se tomaterna också istället för att slänga växterna då de blir för stora att ha i fönstret :) Blir kul detta!

Dagen avslutades med en konstig film som vi inte förstod något av, så som ett plåster på såret får vi ta en ny film ikväll. :)