Blogg | 13 December 2021

One step closer

Nu sitter jag och Katya i soffan. Hon pluggar och jag har jobbat med mitt egna företag, dvs egentligen jobbat med min kund.

Tidigare idag har vi båda jobbat heltid och haft en semi-produktiv dag båda två. Vi valde att avsluta dagen tidigare och jag mötte upp Katya vid hennes jobb. En biltur senare åkte vi mot ett thai-ställe, tog våra favvorätter och åkte hem. En snabb dusch och vips satt vi och åt middag som fortfarande var väldigt varm.

Nu har vi vilat lite och ja, sitter och pluggar och jobbar igen. Jag är så otroligt stolt över min kära fru, som både jobbar heltid och pluggar heltid mot ett högt uppsatt mål! Hon är grymt duktig! Och jag passade på att säga det till henne. Hon är bäst!

Igår då? Jo, vi pluggade båda två. Jag är ju fortfarande student jag med, även om jag pluggar bara för att och på halvfart, så har jag ändå lyckats med konsten att nääästan klara mig igenom 15hp distanskurs. Nu är det bara 10-sidors uppsats som är kvar att prestera i ämnet Kost och idrott.

Just det – fun fact – jag har köpt in ett köksvåg för projektarbetet – känns som att det blir väl overkill, men lika bra att göra det helhjärtat. Precis som med allt här i livet.

Planerna för nya året börjar utkristallisera sig, även omd et fortsatt finns en hel del frågetecken kring stora saker i livet… Det vi kan göra är endast att hoppas och ta stegen framåt. Viktigt!