Blogg | 8 August 2021

Working from remote locations

Phew, vad tröttsamt det är att endast jobba hemifrån. Miljöombyte är underskattat, även om jag har ett fint kontor hemma så är det väldigt bra att ta sig ut och jobba de dagar som schemat tillåter detta.

Minns tillbaka till en dag då jag jobbade från uteserveringen på EspressHouse – så lite som behövs, endast en timme ute med iste och en dator i knät för att man ska vara väldigt produktiv och få väldigt fina positiva vibbar av att jobba. Jag älskar det jag gör och jobbar med, men omgivningen påverkar en, naturligtvis.

Nu när både jag och Katya hade en hel del jobb som behövde fixas tog vi vår helg och gjorde om den till en jobbarhelg för att senare ta igen den. Vi ville dock vara produktiva och samtidigt belöna oss för denna uppoffring, så vi drog till ett ganska oväntat ställe. Det blev Konditori Lyran som finns i Sätra.

Ett otroligt mysigt ställe där man kan välja olika rum att sitta i där varje rum är dekorerat i olika stilar. Det blev en väldigt produktiv dag för oss båda.

Inte nog med det hade vi med oss min mor som också ville njuta av lite fika och skriva på sin bok, som hon gjorde under tiden.

De 5 timmar som vi var där gick väldigt snabbt och vi avslutade med att ta en vända förbi sushin och njöt av en film på Netflix senare på kvällen.