Snack | 4 August 2021

Samhall Greta

Sitter och tittar på Uppdrag Granskning om Samhall där de visar olika exempel på personer som har svårt att få jobb och hur de kämpar samtidigt som Samhall går långt för att få sina uppdrag på medarbetarnas bekostnad. Min fru sitter bredvid och har fokus på sin mobil, men märker att jag tittar på programmet ändå och fångar upp delar av det som går på TVn. Vi diskuterar lite kring våra åsikter… Frun går iväg till köket. Jag byter kanal till SVT2 där Världens Natur om tropiska öar visas och Greta Thunberg snackar om något med sin monotona röst. Min fru kommer tillbaka och kikar fortfarande i sin mobil. Sätter sig i soffan, tuggar på sin macka, tittar på TVn och säger sjukt förvånad: “Jag visste inte att Greta jobbade via Samhall, vad sjukt…”

Ja, det kanske vore något… En sorts collab om inte annat :)