Blogg, Snack | 8 August 2021

Psychology of Money

Jag har fått tips om en bok som jag tyckte var väldigt intressant. Länk till den nedan. Intressanta tankar kring hur folk hanterar pengar och pengasystemet som sådant.

Har för övrigt fått möjlighet att testa Nextory i 2 månader helt gratis, men ej gjort det alls, vet inte vad som avgör om man nyttjar en viss tjänst eller inte. Det var samma sak med gratis Apple Music i 6 månader som jag inte lyckats dra nytta av fullt ut pga gränssnittet och långsamheten, så gick tillbaka till Spotify…

Jag är dock fast i Storytel och lyssnar väldigt ofta på böcker genom dem. Just nu lyssnar på en 24-timmars bok om hur den nuvarande ryska ledaren kom till makten och vilka händelser var mest kritiska i Ryssland historia under de senaste 20-30 åren. Man måste ju förstå sig på historien av världen vi lever i.