Träning | 7 April 2021

Jag sprang iväg

Satt hemma hela dagen igår och trots att jag jobbade nästan 10 timmar blev jag rejält utvilad. Jag tror att det är min fåtölj som gjorde susen då man kan slappna av och har en riktigt fin sittposition i den trots att man har datorn i knäna.

Det var soligt närmare kvällen och jag tänkte att jag måste ta en promenad – först på lunchen, men eftersom man har fått för sig att jobba lite till så hann jag inte riktigt ut. Dessutom var det svinkallt och blåsigt, så jag gömde mig framför datorn istället.

Eftersom jag blev piggare och piggare närmare kvällen så tänkte jag att den uteblivna promenaden skulle bli av på kvällen istället, men vad är en promand efter sn ehldag sittande? Ingenting såklart, så jag drog på mig löparskor och vindtät jacka och tog mig ut på en jobbig 5 km tur i motvind och +3. Som belöning fick jag svettas i solen och fick min endorfinkick trots allt. Helt värt det.

Bjuder på några bilder från kvällen som avslutades med…ja, ingenting, bokstavligen… lite mat och dusch bara…Produktiv dag trots allt!