Blogg | 2 April 2021

Jag är utbildad projektledare!

Wohoo! Lifelong learning!

Nu har jag klarat av Project Management C kursen och är nu utbildad projektledare och har ännu en ledarskapsutbildning i min portfölj. Kul! Inte minst eftersom man under Covid-19 pandemin kunde få CSN bidrag, vilket jag naturligtvis nyttjade – nästan som att få bonus på jobbet när man lägger in en extra växel, ni vet. Kan finnas olika synpunkter kring det, men skulle mitt jobb försvinna kan utbildningen ge mig en grund att stå på också, så varför ska man inte nyttja möjligheten när den fanns där?

Det var faktiskt så kul att jag ska fortsätta studera i egen regi i samma ämne, så har köpt ytterligare några projektledningsböcker. Som sagt, lifelong learning!

Såhär har betyget blivit förresten ==> helt OK enligt mitt tycke. :)