Blogg, Ekonomi | 20 July 2021

Studera PowerBI?

Vilken plattform ska man satsa på för tolkning av data? Den frågan ställde jag mig cirka 3 månader innan jag sker detta inlägg. Frågan löste sig mer eller mindre av sig själv. Jag såg mer och mer att företag som jag arbetat med använder sig av PowerBI och nyligen när jag fick en ny tjänst ingick ansvar för utveckling av ju PowerBI.

Ödet löste svaret på min fråga och nu går jag all-in för att studera PowerBI applikationen. Tanken framåt är att bli proffs på detta på samma sätt som jag en gång i tiden beslutade mig för att bli proffs på Excel, vilket jag nu kan anse mig vara. :)

Löste snabb några enklare kurser på LinkedIn Learning att starta med, i övrigt får man lära sig genom att bygga något eget, vilket är alltid det bästa sättet för att fortsätta utvecklas!

PowerBI – Let’s go!