Blogg | 1 February 2021

Studier

Just det. Har jag berättat att jag har kommit in på Gävle Universitet för lite studier, nämligen Projektledning? Jorå! Riktigt kul! Just nu går det sådär och är skakigt, men det går verkligen i vågor, så när man väl sätter sig och pluggar med full fokus så är det riktigt kul!

Har nyligen skrivit en artikel som jag presenterade för klassen och inväntar just mitt första betyg. Näst på tur är ett litet projektarbete med gruppen – redan bestämt ett ämne så blir intressant att skriva lite teorier och metod som på gamla goda tider på universtetet.

Är det bara jag som känner att det är lite smått romantiskt att plugga igen efter cirka 10 års uppehåll? Tänk att man sätter sig efter en lång dag på jobbet, tar en varm kopp té och öppnar boken för att sedan skriva några ord på paddan och växla några ord med gruppkollegan. Hur trevligt som helst ju. Att an får CSN (fribelopp troligtis borta för iår) på köpet samtidgit som kunskapen utökas – det är bara en fet bonus!

On the same note – Katya pluggar ju och det är nog ändå hon som inspirerade mig till att ta en kurs. Vi har ju nästan tillsammans läst det hon läst, mest för att jag är så nyfiken och läser hennes böcker, men nu är vi alltså två studenter som jobbar heltid :) Kul! Dt som kanske är mindre kul är att Katya läser statistik :) Stackars henne, men vi kämpar på!