Blogg | 1 February 2021

Val av bil iår.

Årets första två månader har swischat förbi och snart sitter vi där och ska byta bil. Börjar så smått fundera vilken bil man ska ha och det måste jag säga är svårare än jag trodde. Det finns många val, men alla är inte riktigt helt 100%-iga.

Ska man byta upp sig lite och ta en SUV, eller ska man spara lite och satsa på något annat på sikt – typ en stuga, eller ska man köpa en bil som man behåller flera år. Ska det vara fossil eller helt gå på el?

Nyligen hade Hyundai Tucson en Sverigepremiär, så vi besökte bilhallen och måste säga att det just nu är nog det primära valet, om inte Audi landar ett fint ”trogen kund”-erbjudande, om de vill behålla oss 9 år i rad som iofs ganska glada kunder…

Tittat på Hyundai Tucson, Peugeot 5008, Mini Countryman, Toyota Rav4, Audi Q3 eller Q5. Kanske även en Tesla, om jag orkar drar igång en förhandling om att installera eluttag på vår parkering med Stockholm Parkering. Om någon bilförsäljare läser detta och vill göra en fin deal, så är ni välkomna at skicka iväg ett mejl under 2021.

Vilken bil ska man satsa på? Vilken är mest rimlig för kommande 3 år?