Blogg | 1 February 2021

Stooora studsmattor på JumpYard

Ikväll var vi på JumpYard. En riktig spontanare när Sebbe och Frans ringde oss och frågade om vi skulle med. Och det skulle vi. Ibland gäller det att ha kul också!

Första gången för mig och Katya. Visste exempelvis inte att man behövde speciella strumpor för att hoppa där. Rimligt om man tänker efter – de spå gummipluppar gör att man inte halkar omkring så mycket vilket är viktigt när man ska behålla kontrollen.

JumpYard var ett ganska stort och ordnat ställe – även som vuxen kunde man få upp flåset och ja, fullt ut träna, eftersom det är tuffare än man tror (eller så börjar jag bli gammal).

Vi hade riktigt skoj och det visade sig att jag lyckades få till en halv volt när jag hoppade från olika höjder ner i skumgropen. Studsmattorna var riktigt roliga att hoppa på, så det blir lätt flera gånger trots att jag lyckades skada knäna (typ brännmärke). Adrenalinkänslan var ju närvarande, så vi var nöjda.

Kvällen avslutades med en burgare och många skratt!