Blogg | 12 December 2020

En tanke om Dagens Industri – di.se

Jag förstår verkligen inte hur kan DI.se ta dubbelt betalt av sina prenumeranter. Helt utan att skämmas! Dels tar de betalt via officiella prenumerationen för att läsa artiklarna, men sedan tar de ju också betalt med min data och uppmärksamhet när de i den redan prenumerarade miljön på DI.se visar annonser som dessutom i vissa fall är utformade som artiklar.

Otroligt att alla plågas, men fortsätter att använda sig av den källan – jag är ju en av dem.

En annan jobbig sak är den stora headern på sidan som lämnar ännu mindre plats åt nyttig information på skärmen. Som att tjuvkika på en redan köpt Ferrari utan möjlighet att få köra den trots att officiella papper är påskrivna, men det är liksom ändå en bilförsäljare som står och försöka sälja på en massa onödigt skit on the side.