Blogg, Träning | 18 October 2020

19,5 km run of the day

Idag var det dags för en riktig lång löptur.

Jag brukar springa cirka 8-10km åt gången och sällan springer längre, men eftersom veckan har gått i jobbets tecken, så har jag endast hunnit med en 8 km runda. Jag var tvungen att ta igen lite.

Det var kallt. Riktigt kallt. Trots vissa svaga solstrålar har tempen inte gått upp högre än till +6, men vinden blåste på riktigt ordentligt. Det tillsammans med lite hagel halvvägs in i rundan och kyla av svetten… Ingen vidare kombo om man vill fortsätta vara frisk.

Nåväl. Jag njöt av varje sekund. Utan ansträngningar, utan måsten, jag gick och sprang om vartannat den senare delen av sträckan. Kroppen känns helt perfekt och tempot när jag väl sprang var bra. Jag tror att yoga och strechning har tillsammans med sommarens löprundor har gett mig enormt mycket och känns av än idag. Riktigt kul!

Bjuder på en bild. Höstfärger, naturligtvis.