Blogg | 10 October 2020

Ljusslinga

Oops! Vi har köpt en ljusslinga till balkongen och det visade sig att den lyser starkast i hela kvarteret. Nåväl, numera känns det som att balkongen är ytterligare ett rum ute. Rätt skön känsla speciellt nu när det regnar och vi sitter dricker te, kollar på film och njuter av en riktigt fin kväll! Ahh!

Märkte en udda sak dock! När vi letade efter en ljusslinga eller egentligen en lampa till balkongen så hittade jag inte det jag sökte.

Jag sökte efter en vattentålig lampa för utomhusbruk som man kan stoppa in i vägguttaget som finns på de flestas balkongvägg utan att behöva dra sladdar eller montera något på väggen. Utan att borra. Utan att säkra något. Bara plugga in i vägguttaget, rikta lampan och tända. Men det fanns inga sådana lampor. Varför? Världens enklaste produkt med stor marknadspotential och dessutom billig att tillverka?