Blogg | 6 September 2020

Precis som lördagar ska vara!

Åh vilken dag vi hade igår!

Jag vaknade efter att ha sovit 8 timmar prick (dagen före hade vi en riktigt god sushi och njöt av Netflix – Hunter Killer denna gång) – vaknade själv utan väckarklockan och var riktigt pigg. Dusch, kaffe och några mejl på morgonen samtidigt som jag betade av några andra arbetsuppgifter i den nya fåtöljen. Ä-l-s-k-a-r den känslan av produktivitet och att det finns en hel dag framför en.

Katya pluggade under tiden – juridik denna gång. Rätt intressanta frågor som hon försökte lösa i sina case. Man får ibland själv en stark vilja att sätta sig med en bok och bara läsa en massa fakta.

Sen, när vi var klara med första delen av dagen drog vi spontant till Volta – ett riktigt poppis fik här i närheten – och tog en snabb lunch där.

Helt okej mat, även om deras mackor innehöll lite väl mycket bröd och lite innehåll. Kallpressade juicer var lite väl små för priset – hela 45 SEK för 250ml (?). Nåja, en fräsch känsla efteråt i alla fall, så det får bli flera besök framöver.

Hoppade in i bilen och drog vidare till Elgiganten och Media Markt för att kika på en ny mikro till oss. Timer-vredet fungerade om vartannat och slumpade fram sekunder på slutet så det var dags att byta ut den – synd, då den är ju full fungerande och värmer bra etc. Hittade en rimlig modell, likt vår tidigare till slut, så det blir att ge bort vår gamla till random person som plockar upp den.

Var också förbi min mor och lämnade tillbaka resväskan som vi lånade och lämnade över inköpta present från Tyskland. I retur fick vi en matkasse som fick bli en middag – åh, kära mor hur du räddade oss från matlagning efter en händelserik och produktiv dag. Ett perfekt avslut på dagen.

Jag avslutade kvällen med lite Call of Duty och Katya läste lite mer juridik… tills vi båda somnade.