Blogg | 25 July 2020

Presenten…

Idag är det min mammas födelsedag, men när jag skrev inlägget, 12 Juli, så har jag beställt hennes present. Det fick bli en iPad Pro 11″ 256GB Silver. Det som var överraskande för min del var att jag lyckades få tag på en rabatt som jag kunde nyttja på Apples hemsida och därmed dessutom också få ett par AirPods på köpet. Priset som jag betalades var 600 SEK lägre än hos en random återförsäljare och dessutom fick jag ett par hörlurar helt fritt. Trodde ärligt talat inte att Apple gav några rabatter och hade 100% kontroll på vilka prisnivåer resp återförsäljare har produkterna på, och det har ju de visserligen, men trodde att rabatterna inte ingick i deras prisstrategi.

Kul att kunna ge presenten, även om den anländer några veckor senare, pga corona och eftersom modellen är så ny.

Hipp hipp!