Blogg, Resa | 12 July 2020

En roadtrip till Trosa

Lördag. Morgon. Vi vaknar och ser att väderprognosen har förskjutit regndropparna några timmar och solen skiner. Vi ser att det finns några moln, men att dessa inte rör sig särskilt fort.

Vi tänker oss en resa till Trosa. Sagt och gjort. Vi tog en Thermos med té och hoppade in i bilen för en dag med promenader och kanske lite fika.

Väl i Trosa, vår första gång där tillsammans, satte vi oss på Tullhuset för en snabb pizza – Tullhuset rekommenderar vi INTE – skitservice, urusel pizza som vi mådde illa efter – usch!

Med efter pizzan var det bara skönt och vi fick oss en riktigt bra promenad runt staden. Såg marinan, glasstället med jättekö, folk som snackade om sina stora båtar medan de själva satt i varsin jolle, folk som bara promenerade med sina hundar… Lite av en tyst idyll.

Vi kikade på hus- och tomtpriser där, men även om det ligger lite off, så fanns det ett par ganska dyra villor och tomter. Måste erkänna att vi gillade ett hus som hade utsikt över golfbanan… Kanske får bli ett långsiktigt mål kring det där senare… :)

Bjuder som vanligt på några bilder från dagen.