Blogg | 4 July 2020

Remote work

Nu under coronapandemin har alla eller i alla fall de flesta lärt sig att jobba hemifrån. Jag var inget undantag och insåg att även om jag har ett fint kontor med alla bekvämligheter hemma så är en solstol ändå det skönaste och man kan faktiskt sitta där och jobba effektivt utan att kroppen tar stryk alls.

Det finns så många fördelar med att jobba hemifrån – man sparar lunchpengen, tullavgiften, bensin, kläder. Det som jag däremot tycker mest om är omställningstiderna till att efter att man gjort dagens insats kan man snabbt ställa om till att springa ut och träna på kvällen. När detta är avklarat finns det fortfarande hur mycket tid kvar på kvällen som helst.

Sprang häromdagen i Haga pch såg en som tagit detta på allvar. Snacka om att ställa om och inte minst njuta av livet. Såg ganska bekvämt ut. Kan detta vara bästa och snabbaste kontorsplatsen i stan?