Blogg | 28 June 2020

Inlines!

Hahaha! Ja, jag är 33 år gammal, men som sagt, jag fortsätter att fylla livet med nya upplevelser och denna gång har det blivit ett kärt återbesök till goda throwbacks. När jag var 10-12 år gammal levde vi inte så flådigt – min mor som kämpade med att ge mig ett gott liv hade en dröm om att ha råd med ett par inlines till mig för att jag som liten kunde åka runt med de andra kidsen i kvarteret. En sommar fick jag inlines som jag så mycket ville ha, och är evigt tacksam för detta i allt min mor gett mig i livet. Det har blivit lite av en symbol för mig – att njuta av det man har, vara tacksam för det man får och alltid sträva mot det bättre, vilket hon alltid gjort! <3

Denna gång har jag velat kombinera, äventyr, lagom med nya upplevelser och kanske lite idrott och utomhusaktivitet.

Jag åkte och köpte inlines till mig själv.

Katya satte sig på en cykel bredvid mig och hejade på! Otroligt tacksam för den upplevelsen och sällskapet – för visst hade jag kunnat vara där helt ensam?

Kvällen blev magisk – några osäkra steg och några “näravurpeupplevelser” senare tog vi oss runt Bromma flygplats. Några skratt och några “shittt, nur gåreförfooort!” gjorde kvällen.

Evigt tacksam till min mor som gav mig allt jag kunnat önska mig och lite till (inte minst att jag lärt mig åka inlines, kunskap som jag hade nytta av i veckan!). Och tack till Katya som följt med och är vid min sida. Det är värt mycket. Upplevelser som stannar med en livet ut. Det är det som är livet.

Det blir nu snart dags att ställa min mor på ett par inlines – även här bara för upplevelsens skull. Hon har sagt att det hade varit kul! :)